bloglovin bloglovin

tyst

Hallå bloggläsare...
Är tomt här... dött... tråkigt... Behövs livas upp... Förslag?



fuunfunn stars



Ville bara fylla inlägget med bilder på något sätt och har spelat Sonic Generations på datorn ett tag och tycker om det än så länge!
Gillar oftast det mer klassiska sättet men vissa av det nya 3D banorna med nya kan vara extremt snabba och roliga!

Skit samma, det är Chill Söndag, men än så länge har det inte varit jätte chill men blir nog det senare med popcorn/chips med nån form av kolsyrad läsk, ser Beyblade för nostalgin och skojs skull, ska vara helt ärlig och säga att det var en förfärlig show och bara ett sätt och få oss barn och köpa plast leksaker, vad har dom nu för sådan show förutom Pokémon? Säg till om ni vet någon!


Och som sagt, bilden i tidigare inlägget var ritad utav Amanda så all kredit går till henne så!

wuut, har vi en blogg?

Oj satan det var länge sedan! Hur är det? Vad gör ni? Vad vill ni att vi ska göra, trevligt att träffas jag är andra ägaren utav denna blogg och mitt namn är Jack!
Trevligt att träffas!
Ska jag försöka sammanfatta det som hänt på sista tiden?
Kommer inte ihåg riktigt vad som hänt så kan inte säga så mycket om det men...
Varför ingen har riktigt bloggat är för jag har Tumblr, inskaffat Skyward Sword, umgås lite med vänner och sovit en hel del.
John kan man bara säga att han har ett liv och flickvän, så det är nog enklast att sammanfatta det så.

Rolig sak som händer är att vi på Svenskan gör ett projekt arbete om dialekter, vi valde skånska, vi ska göra en låt med skånsk dialekt och en musikvideo till den. Så kommer nog en ny video från oss på Youtube, hur känns det?
Jag la ju ut en jätte "rolig" video på Youtube från några dagar sedan när jag bara ... gör nästan ingenting till värde som ni kan se här!


Visst var den rolig? Inte precis men tänkte avsluta inlägget med några videolänkar för att stjäla er tid ännu mer och en vacker bild finaste amanda har ritat, vi ses väl snart, om inte, se mig här.


fan jack, vi bloggar ju inte...

Men ingen har ju klagat över det så, lika bra att skita i det så länge! Det dyker väl upp någonting på facebook om vi vaknar ur våra hålor..



Oj, har vi en blogg?

Grattis Alex! <3

Och grattis Alex på din 18 års dag, ganska sjukt hur liten den siffran låter nuförtiden. <3

B0R3D!!1!






RSS 2.0