bloglovin bloglovin

ENOUGH OF POKÈMON!!1!

Hejsan, nu ska jag försöka göra ett blogginlägg som har ingenting relaterat med Pokémon och göra... "Försöka"...
I alla fall, var hemma idag och igår från skolan för har inte mått såbra, vaknade upp på tisdagen och trodde jag skulle kräkas så satt på toan och väntade men kom inte ut någon spya, bara kräkande ljud.

Sen så började jag spela Pokémon Crystal för jag fick inte börja med Guld för väntade på Sam, så jag klarade dock då ut Crystal... typ för 1-2 timmar sedan.
Nu kan jag gå tillbaka till dom gamla städerna och möta gamla gymledarna och allt, rätt mysigt and stuff!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och min syster Malin vill att jag ska spela LoL med henne (League Of Legends) men jag är inte sugen på det alls för må nog säga det själv, är inte den bästa och mest intresserade PC/DOTA spelaren!

På sista tiden har det väl haft sina upp och nedgångar men ska nog bli bra, nu har jag gjort tre inlägg på rad, dags för John att bryta isen!
Nu ska jag tänka på en film och se ikväll and PEACE OUT!

Ny början... (é)


Följande inlägg lästs bäst med denna låt.

Det var bara en Bulbasaur... Sen en Pidgey...
Sen en familj.

Jag är stolt över hur jag tränade varje en av er och gjorde mitt bästa för att ni ska kunna vara bäst,lyckliga och vältränade.

Jag lyckades, spöade skiten ur Elite 4 och vann ett vad som inte ens var viktigt.
Det viktigaste var att jag fick komma nära er igen, min förlorade barndom, hur kunde jag glömma bort hur jävla underbart livet är... Med Pokémon vid sin sida.

Det var inte jag som gjorde det här möjligt...
Det var du.

Bulbasaur, du är evigt, min hjälte.

Utan dig vore inte detta möjligt.

Jag satt dagar in, flera nätter, arbetade med er, nu när det är över... Så är allting bara... tomt igen.

Men det var kanske bäst så, att sluta nu medans jag var på topp... Och kunna fortsätta med mitt liv.
När en dörr stängs... Öppnas en annan. Men oavsett vad, så är du, alltid min hjälte.

Nu är det dags. Bevisa mig varför jag älskade Silver mer än Röd.


KICKIN' POKÈMON ASS!!1!

BRB, ska spöa Pegasus i vårt Pokémon vad, kom till Elite 4 före honom och nu ska jag spöa Elite 4 före honom!
HÖRS!!1!


Veckans Band! V34 - bob hund

John här! Jag tänkte börja blogga 1 gång i veckan! Det kommer vara blogginlägg som kallas veckans band.
Sen kommer jag väl blogga annars då när jag får tid ork och inspiration.

Upplägget kommer väl se ut så här..

VECKANS BAND ÄR.... bob hund
Tänker mig att många Lulebor såg dom på Musikens Makt, så det passar. Plus att Jack hatar dom, så det är som ett plus! Bara för att jävlas lite.

Nåväl först börjar jag med att prata lite om bandet, med info och vad jag tycker. Med en bild på bandet till höger!-------------->

Det finns mycket att säga om detta band. Bandet har fått en väldigt fin image som ett av Sveriges bästa liveband. Det kan jag hålla med om att dom är. Till mesta del pga deras frontfigur Thomas Öberg. Han har en jäkligt skön stil på scen. Väldigt unik och riktigt härlig. Det gör att man minns konserterna och det finns nog ingen i världen som skulle vara missnöjd med en bob hund konsert. Amen kanske Jack då.
Nåväl, bandet har funnits i 20 år nu. Deras musik stil är väldigt annorlunda. Det finns ingenting som låter ens det minsta likt! Det krävs lite för att uppskatta deras musik, men om man ger dom en chans så växer dom på en och tillslut är man fast!
Den här live videon summerar väl ganska bra även fast den är lite gammal, nog från 2001 skulle jag tro. http://www.youtube.com/watch?v=GEPR_pLqV4k

Sen tänker jag lista mina favorit låtar och summera till sist.
Låtarna är spotify länkade!
Börjar med första skivan som jag inte hunnit lyssna på så mycket än.
bob hund 2020
Det överexponerade gömstället

Bli Aldrig Som Oss, Bli Värre!

Tinnitus I Hjärtat

Dansa Efter Min Pipa

Och Där Står Du

Skall Du Hänga Med? Nä!!

Upp, Upp, Upp, Ner

Nu Är Det Väl Revolution På Gång?
(bättre version än den på Jag rear ut min själ)
I Stället För Musik: Förvirring

Det Skulle Vara Lätt För Mig Att Säga Att Jag Inte Hittar Hem Men Det Gör Jag, Tror Jag

Tralala Lilla Molntuss, Kom Hit Ska Du Få En Puss

Raketmaskinen


Finns mycket att säga om Bob Hund. Det är ett fantastiskt unikt band som många lyssnar en gång på och aldrig mer, det är synd. Men men, dom äger, jag tycker dom är fantastiska och det hoppas jag många läsare också gör.

Aja, ungefär så här kommer det se ut antar jag, kanske ändrar en del, kanske inte. Om man kommenterar ett band namn som man vill att jag ska prata om så finns det väl en liten chans att jag gör det! Om bandet inte suger, det vill säga. Tar gärna tips och kritik! Tack och Hej!

ES2B

Jag och Jack går numera i ES2B. Känns stort! Blir nog ett härligt år trots den ytterst tragiska händelsen att vintermajs kanske lämnar oss och börjar musik spets i 1an..
Det är roligt att se dom nya ettorna, man ser nog sig själv i många ansikten. Många ganska nervösa och många väldigt förvånade när dom hör någon från ES2B som babblar högre än husen i korridorerna.

Det ska bli kul att se hur enskilda personer utvecklas under året, för jag vet att jag gjorde det.. Det gör säkert många andra också.

Jag har ett hyfsat schema..
Vissa dagar jobbiga, vissa dagar normala, 1 riktigt chill. Fredagen! 2 lektioner, Matte C och Kör A. Börjar 09:50 slutar 12:20!
Slutar 13:00 på tisdagar, också helt okej!
2 har slutat och 1 ny har kommit till klassen! Spännande news, i know. NÅVÄL

Jag och Jack fyller snart 17! Gud vad meningslöst.. Men det blir väl gemensamt kalasande iallafall, så det blir kul!

Ojojoj, skulle inte kalla detta ett blogginlägg. Mer random tankar från John.
Vad har man lärt sig idag då?
John är vallon.
HEJDÅ

maybe i'll sleep when i'm dead

Det här är tankar, åsikter, känslor och ren ärlighet från mitt hjärta.
Det finns mycket inte folk vet om mig och även flera som känner mig ganska bra och vet lite mer.
Det här inlägget är tillägnad till ingen annan än mig själv, det här är för att lätta på hjärtat och säga lite vad som hänt i mitt liv på sistone, hur jag som individ växer upp och även att jag måste börja bli en bättre jag, för att någonsin orka leva med mig själv.

Jag vill försöka vara kortfattad och inte säga för mycket eller nämna några namn, annars kan det bli som att jag ropar ut dom och anklagar dom för något men jag gör det inte, har inga onda avsikter.

Jag och min före detta flickvän bestämde oss för att gå vidare i två enskilda vägar, det handlade mest om mina egna problem, för när man går in i en relation och märker att ens partner har något sorts problem eller dålig sida, så måste man vara villig att bearbeta den under hela sin relation, för problemet kommer nog alltid vara där.
Och i detta fall var det större del mest jag var som var problemet, för om ens partner tvekar på det faktumet om man verkligen älskar dom eller inte och om personen försöker ens är ingen relation att vara i.

Vi visste båda vad problemen var men hon och jag hade haft tidigare försök i det förflutna och få det fungera men det har det inte.
Jag  vill inte ge den här personen mer problem och sorg så jag bestämde mig för att hålla mig borta efter vi gjorde slut, kanske inte för alltid, men för en längre tid.
Lite mer om det här längre ner men nu vill jag ta upp lite annat också.

Snart börjar jag andra året på gymnasiet och det känns inte som något bra.
Jag bör vara glad för det, i alla fall känna lycka att komma tillbaka till klassen.
Känns som att jag håller på att förlora min lust att göra något med mitt liv, förut var Youtube en jätte stor del av mitt liv, att göra videos gav mig självförtroende, orken att fortsätta och faktiskt för engångsskull i ens liv göra förändringar.
Sen försvann lusten att göra videos och behöver nog bara ge det tid tills det kommer till mig igen och vilja göra videos eller så.

Har även varit väldigt negativ med bandet, sett ner på mig själv och inte försöka förbättra mig själv på det jag gör, jag känner bara att just nu, behöver jag mer tid för att läcka mina sår istället för bara försöka tänka på annat.
Jag har alltid varit lat, den mindre smarta, den som trycker ifrån sig sina vänner som har positiva avsikter.

Jag har känt och hört på sistone att det inte riktigt går bra för mig i relationer, som får en ibland att tänka att man aldrig någonsin igen vill vara i en relation med en annan individ.

Anledningen varför jag tänker så är att jag inte tror jag förtjänar en relation, känner även att jag inte är så bra på att hantera dom.
Mina flickvänner i mitt förflutna har jag varit trogen mot, alltid varit i alla fall en halvt trevlig typ och aldrig försökt göra något ont mot min partner.

Men det är så att jag har ett problem med mig själv, om hur jag tänker.
Jag har ju kommit ut ur en trasig relation nyligen som sagt så min före detta och jag försökte ju få det fungera, tre gånger.
Jag har försökt växa upp, jag har försökt vara mer vuxen, även försökt vara perfekt.
Men känns inte som att jag har några rätta ord som kan förklara hur jag känner mer bara att jag är less på att försöka vara den perfekta killen, som leder till att jag kommer aldrig ha det enkelt i ett förhållande i framtiden.
Om man ska vara helt ärlig så har jag alltid i relationer tänkt opassande saker man inte ska i en relation, inte som jag tänker att jag ska göra något med en annan person, mer att mentalt känns det inte som min hjärna kommer tänka just på min partner hundra procent av tiden, jag vill inte att någon jag älskar ska lida för att jag inte alltid tänker på den.
Risken att bli sårad, ledsen och vara deprimerad så tänker jag nog inte försöka hasta något, för jag är inte mogen nog för att vara i en relation i sådant här stadium.
I framtiden vet jag aldrig, men att förstå att någon annan skulle vilja hjälpa en bli bättre är svårt att tro och drömma om.

Vad jag ville säga större del med det här är nog bara att även om du älskar någon, så är det inte alltid menat att vara just ni, för man måste alltid se om man är tillräckligt bra för den andra, att man fyller i alla dens förfrågningar, om man är den som är oersättbar, men om du märker i en relation att ens partner inte fyller ens egna förfrågningar eller önskemål så slösar ni båda tid på varandra.

Man önskar bara att ibland att man sa mer, men ibland är det tillräckligt att ens sagt något alls.
Man tänker alltid "tänk om" för att man inte vågade göra det man ville mest, jag har inga tänk om angående mitt förra förhållande, jag ångrar ingen tid vi spenderade tillsammans, ångrar bara tiden vi inte fick spendera tillsammans.
Värsta är nog att se någon gråta och veta att man kanske är anledningen, det gör ondast inombords och lämnar ärr.

Jag går igenom en tuff tid just nu och det enda jag egentligen behöver är att bli trygg med mig själv och mina vänner, tänker inte nämna några enskilda, för alla är speciella, för att jag ska ta min tid och vara med dig, säga hej, ge dig löften och alltihop, så är du en vän till mig och en vän av mig är unika och speciella.
Jag kanske inte alltid visar hur glad eller tacksam jag är för det jag har, därför jag är i en sådan här situation just nu så ville bara öppna mig lite, för er, för världen, för vad som är i Jack’s hjärna.

Det här är helt från hjärtat, tack för att ni tog er tid och läsa det här.
Värst är nog att detta har blivit en av dom sämre sommrarna, men ändå har jag haft så många fina tider och vuxit upp så att man måste ändå se att allt var inte en förlust.

Hope There's Someone

Antony & The Johnsons – Hope There's Someone

Någon mer än jag som saknar Jack? /

RSS 2.0