bloglovin bloglovin

r0botjack!

Sitter och dricker cola efter ätit brunch och chillat!
Så härligt att lyssna på deathcore på morgonen, skämtar inte, man blir så lyckligt avslappnad och sjunker in i datastolen och väntar bara på nästa breakdown så du kan komma lite grann!

Tips om ni vill ha bra band, Despised Icon, Veil Of Maya, Beheading Of A King och Born Of Osiris!"

Dagens planer är nog att fixa lite med datorn och så, kanske hitta på något men vet inte om jag kommer ha orken för känner mig slapp idag och sugen på att göra ingenting alls produktivt!

Och jag har förresten klippt mig som ni kan se, för att se mig då och då kan ni alltid följa på instagram, r0botjack var namnet där.

S0NDAY

Eftersom Blogg.se iPhonen appen är meningslös så har jag svårt att dagligen uppdatera då jag använder min iPhone mer än min dator eller laptop! :D
Det är i alla fall Söndag idag, Chill-söndag såklart!
Idag ska man ta det lugnt, se The Office, film, äta popkorn och dricka vanilj Cola! LEVA LIVET TILL FULLO ALLTSÅÅÅÅ, eller inte.
Jag har även planer för en rolig sak till veckan som jag tror ni skulle gilla!


(Han sa vad?!) >

Vill inte spoila för mycket men kan säga att det har med en livesändning och göra så hoppas de är något ni skulle kunna vara delaktiga i och spendera dagen med mig genom datorskärmen eran!
Skulle uppskatta det jätte mycket, ska försöka planera en dag och övertala systern om att få vara i hennes rum så jag kan snacka hela natten om det behövs, så vad jag då skulle kräva av er läsare är att ni bara skickar runt länken då så det blir fler som tittar och kommer på roliga saker jag kan göra!

Vore awesome!
MEEEN NU SKA JAG ÄTA NÅGONTING, HA DET BRA OCH GLÖM INTE KOLLA IN BLOGGEN VARJE DAG NU FÖR INFORMATION OM SÄNDNINGEN!


dr>ch

Roligt att jag kände igår att jag ba "Vill fan va hemma imorgon.."
Sedan på dagen varit i frigebodan för min vanliga sorts av träning, min röst, så kände jag mig sjukare och huvudvärken blev värre. Sen när man vaknar på morgonen så kom bomben och la sig och jag mådde sämre och tänkte "Blir väll att vara hemma nu. Trevligt!"
Så sovit hela dagen mest, sett Micke & Molle, The Office och annat.
Har även märkt att jag har drabbats utav Chiodos syndromen vilket en annan person i världen bara förstår, betyder även att jag vill bara bli D.R.U.G.S... Nu tänker jag inte göra detta inlägg emo så lägger ut en bild från en av serierna jag gjorde!



fatalframe2 och ritar

Alltså tänker bara tillbaka för typ två år sedan... Denna video är ju något utav det bästa som hänt världen...

Sitter och försöker färdigställa alla serier från utgångspunkterna och göra om allt men tänker bara på att jag vill spela Fatal Frame 2 men som sagt så satt jag såhär igenom spelet...

Var som att jag ville fortsätta spela men var rätt så obehagligt när man började som komma in mer och mer in i spelet. Jag kan inte kalla mig själv fotograf heller för skakar varje gång jag ska fota spökjävlet och när dom går emot mig så skriker man till och försöker springa ifrån den så fort det går men jävlarna hittar en vars man är!



Försökte filma en video idag men var alldels för awkward så kanske gör en ny till veckan...
Då med lite mer att prata om kanske och något att göra!

ritar serier >

Sitter och ska börja arbeta med att rita serier till en skoltidning, känns freaking awesome!
Kommer inte hinna göra alla dock, har sketchat över 11 stycken och ska göra om 8 stycken av dom
på datorn i Illustrator högupplöst så kommer nog posta dom tre stycken som inte kom med här innan tidningen är tryckt, när den väl är tryckt så kan ni få se dom andra också!
Så avslutar inlägget med att säga att jag har börjat lyssna på Born Of Osiris igen och gud är det underbart!
Här kommer random bilder!


haiguys,em0inlägg&hai

La aldrig ut videon som jag hade sagt att jag skulle för blev sjuk och orkade som inte redigera den för var även inget riktigt intressant, ska försöka komma på något speciellt som man kan göra så lägger jag ut när jag kan bara!
Var ett tag sedan jag uppdaterade också, vet som inte riktigt om jag har någon där ute längre som bryr sig om jag skriver här eller inte, men vill bara säga att jag finns tillänglig 24/7 är nog
tumblr eller facebook(Är inte mycket facebook ändå men), våran "fanpage" finns även där uppe genom att klicka på facebook!
På sista tiden när man inte har bloggat eller levt livet så gott som går så har väl allting varit dött, när jag hade gjort Mårddjurs videon och lagt ut den så var det även dagen efter min farmors begravning, därför jag hade kostym som en sorts hyllning och tribut för min kärlek till henne. Förlorat även några vänner pågrund utav något så obetydligt och känslor ner körda i havet efter varit i molnen.
Så livet har sina fina stunder och tråkiga, man har alltid en anledning att fortsätta.

Njuta av varje andetag
Som kommer in dina lungor,
Jag lovar att det inte varar för evigt.
Och när du inser att
du hade fel, kommer du att vara långt försvunnen.


Vi simmar alla i ett hav utav stolthet,
Var karaktär är sällsynt.
För varje dag som går,
Det blir bara värre
Och ingen verkar bry sig.



Nu är det slut på emo inlägget, följ min process på tumblr och sådant, uppdaterar på bloggen då och då för att visa att jag ännu lever och kämpar!

Bloggtips btw, Liza har skaffat en blogg som är fin så klicka här!



RSS 2.0