bloglovin bloglovin

En majestätisk giraff!

Hej tänkte blogga denna vackra lördagskväll här vid Sam's Macbook.
Jag tycker det är ascoolt... Bitchface :D

Men Lisa kom nyss och jag har köpt Cola & Indian Popcorn! Skulle ha haft en cider flaska också så var det tydligen alkohol också och bara 0.7% jag ba "Haha måste man va 18?"
hon i kassan titta på mig och log ba "Aa du måste ha legitimation och va 18."
Så fick välja bort den och gå och köpa en flask cola istället... Håller inte lika länge. *bitchface.*

Men sen så ska vi göra någonting roligt snart & imorgon är det bandrep så fett nice! Vi ska hålla på och fortsätta med våran låt & ni kanske inte vet om att jag spelar i ett band så tänkte lätt säga...

Jag sjunger i vårat band, fast vissa kanske inte kallar det sjunga när man använder tekniken som kallas, Screama.
John hatar det, men iaf.
Vi är ett metalband, Alex från min klass är bandets gitarrist, Jonas på vår skola är bassist, Oscar sjunger med mig & Joel som är väldigt trevlig pojk spelar trummor! Vi är inte helt 100 med namnet men vi heter
According To Mario

Påtal om ingenting...
Sam slog först ner min popkorn skål i sängen, sen efteråt så var han klar. Så slog han ner dem igen på golvet.
FML.


achtung!

Jaha jaa, här bllir man tvingad att skriva blogginlägg, men nåja jag är ganska skillad på utpressning så kan nog få ut något av det i slutändan.
Lokation: Märtas lägenhet på Porsön
Fredag kväll är scenariot, på plats har vi Lisa, Jack, John och jag. Vi har spelat en omgång Monopol vilket antagligen är världens tråkigaste spel, men vi fick se nya sidor av varandra,
John "den girige jäveln", Lisa "pampen bland bohem kvarteren", Jack "den ödmjuke och mesige försäljaren".
Nu tänkte vi nog se "I Rymden finns inga känslor" för tydligen har Lisa hyrt den, och så ska vi poppa nya popcorn för Jack och Lisa brände de förra, de smaka skit.
Ska föreslå massagetåg också.
Tack och hej, vi ses ej, det är bra för mig, tråkigare för dig, eller föresten vet ej, jag är en tjej, va otur för dig, det här var kanske inte en så kul grej.




jag är lite efter, men youtube's fel!


Torsdags videon + en som skulle ha varit ute för en vecka sedan! Enjoy!





















Ikväll blir det mys med John,Lisa & Märta!
Vi ska först fixa strängarna on the guitar, middag, sen Lisa's place then Märta's för ultimat underhållning. Tack och adjö!


eh h...fuck

Ger upp, vi får kolla tillbaks ikväll och fixa för orkar inte inte nu!

hej hej, här uppdateras det!


Tog inte för länge och var fin kvalité, fick även en tygpåse som jag gav till min mor... Hon gillar tygpåsar.



Märkte idag att min video har fått 10 tummar upp, så det är officiellt. Ska försöka göra en video så det kommer ut en varje torsdag, håller på ännu med min speciella video som kommer bli en serie på kanalen så det är något och se framemot.
Eftersom det är varje torsdag så gjorde jag en snabbt och redigera. Väldigt random vet inte om den är rolig eller så men gör nog inte mycket!
Allt för er och som jag lovade!

jack är väldigt aktiv

Eftersom jag försöker hålla sådan lång paus från datorn i sig tycker jag att jag borde i alla fall berätta för er några

saker.
Ny designen har jag inte fortsatt med så förhoppningsvis kanske i veckan men inte för höga förväntningar, varit på bandmöten så har typ inte haft tid, men nu är det så att jag tänker gå iväg från datorn för lite film och mys.
Sen sova sen har man ju sovmorgon!
Min vecka har hittils sett ut så här, har fått mitt första gitarrprov,träffat trummisen som ska förmodligen spela med oss, gjort klart engelska bok grejen och börjat förberedda mig för boksamtalet på Torsdag och NK prov på Fredag!

Men nu, Godnatt, ses i veckan om jag hinner! :D

Till veckan ska jag fråga någon om dom vill gästblogga så jag och John slipper, för John är sjuk antar jag för inte kom till skolan och jag är mycket från datorn!

Seg på att blogga..

Jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden.. Jag har inga stora ursäkter för det, jag har bara varit upptagen med livet. Inte direkt suttit vid datorn så rejält mycket på några veckor.. Men jag gjorde iallafall en god insats och skaffade våra två första gästbloggare, Märta och Lisa. Vi tänker förmodligen ha fler gästbloggare i framtiden, vet inte vilka.. Det är bara att fråga någon av oss om ni får testa.

Nåväl.. Dagsuppdatering här då;
Sömnen har varierat.. Kom till skolan och började med Svenska. Toppen! Bland världens tråkigaste lektion när man är trött och sjuk. Jo, jag är fördjävligt sjuk förresten.. Stort tack till Anton L, Märta m.fl... Somnade till lite på Svenskan och underhöll iallafall främre raden med att göra nå slags läten i sömnen.. Ingenting jag bryr mig om. Senare vidare till Engelskan.. Då var det skriv uppgift och jag kände mig så sjukt arg just då. Man skulle skriva ett svar på ett brev eller nå sånt. Det blev att skriva en massa snällt skit, sen avsluta med några snabba dryga kommentarer och "you are not coming here, because i'm moving to the U.K." "Don't ever talk to me again." "Sincerely Yours, Harold".. Hur som helst, efter Engelskan har vi 3-4 timmars hål. Då åkte jag hem, men jag mådde så jävla kasst så jag inte kunde åka tillbaka. Det ledde till att jag var tvungen att missa snabbmatte nationella. Men det var iallafall 3 borta idag som skulle göra det, så jag får väl göra det samtidigt som dom.

NU.. Har jag radat upp hostmedicinerna och tänker nu sova.. Sova hårt som fan eftersom jag börjar 3 imorgon! HAH!!

Ny design påbörjas!









Ny design påbörjas idag så inom kort eller till veckan så kommer Pixelzmania få en helt ny make over och en ny start på bloggandet!

Dags att ta upp era boxar för nu kör vi!

SEGRAR!

Fan va lågt våra läsare har sjunkit när vi inte har bloggat! :O
Kanske dags för mig att göra det då, jag är tillbaks efter min blogg paus!
Sa inte att jag tog en men eftersom jag måste skriva mindre om spel så kan jag inget skriva, jag har gjort lite Engelska & Svenska arbeten hemma i veckan, läst böckerna, skrivit arbetet osv... Rätt simpla grejer!

Jag har fått en Sega Mega Drive Modell 2 för alla som bryr sig om klassiska tillbehör, den är inte nära lika elegant och effektfull som första modellen men för ett pris på 0 kronor så är den det värd!

Jag fick den för sålde massa 8-bit Nintendo spel och tillbehör till en kompis jätte billigt för min 8-bit konsol är ju sönder så.
(Jävla dig storebror!)

Så när jag sa att jag kanske skulle köpa en Sega Mega Drive(Genesis i USA) så sa han att han hade två och att jag kunde få en, först så sa jag "Det kan jag inte ta emot, du skojar?"
Men eftersom han var så vänlig och gav mig konsolen helt gratis så blev jag glad, fick låna kontroller,spel och sladdar ett tag tills jag köpt eget.
Fast nu är det för mycket spel grejs så vi hörs, ikväll blir det spelande och mys m. Lisa & Sam! Adjö!

MÄRTA OCH LISA!

Lokation: Gammelstad, Johns ena hem

Vågade nästan våra liv nyss ute i det inte överdrivet kalla vintervädret för att få tag på en låda med gamla LP's.
Vi fightade oss genom djupsnön för att ta oss fram till uteförrådet, på vägen stupade Lisa raklång med ansisktet före ned i snön med snöskopan på ryggen.
Tillslut hade John lyckats rota fram lådan med kramgoa' klassiker och vi retirerade hals-över-huvud för att sedan påväg in i huset nästan bli ned mejade av Ulf alias "Björnen", Johns hund vars storlek kanske kan underförstås.
Nu, inne i Johns bastu-varma rum, har vi valt ut en hög storslagna musikaliska upplevelser plus några inte fullt lika storslagna, får se hur mycket vi hinner avverka ikväll.
Funderar på att facerapea John en gång till, men tror jag skippar det eftersom att jag är en så förbannat trevlig person.
Over to you Badboy Rune!

Boooooooooooooooooooom shacka lack

da best saondsystäm in a da bissniss on a da ajländ in a da san...
rockar loss till täddan da kung nu. fick just den mycket otrevliga vetskapen att vi ska upp HALV SJU imorrn.
-NAJS!
min påfågel är förskyld och john bor i skogen. over and out, scream and shout!


söndagsmys & pjamas läge !




Har nu beställt kontrollen och hoppas det går bra för beställningen och inte för mycket extra betalning om så är det en väldigt bra hemsida och fortsätter gärna, kunde gjort allt själv om jag hade haft pengar men lånar nu och får betala tillbaks i slutet på månaden.
200kr med shipping och senare extra antar jag så HÖGST 300kr om vi har tur! :D

Kommer behöva den för mycket spelande på datorn och bland annat en ny serie jag ska göra på min Youtube kanal, det kommer bli roligt, kommer väcka barndoms minnen, det kommer vara SPEL, men bara klassiker som nog alla har spelat så hoppas ni gillar det, om inte så gör det inte värst mycket för mig för jag tycker det är en spännande idé och är jätte taggad och göra videos med klassiker i och börja använda min capture device och klassiska konsoler! Men nu blev det för mycket tech-tech och spel-spel så nu är det söndag, varit i pjamas hela dagen, tänker inte gå ut heller, duscha ikväll & annars... Göra inget! :D
Så ha det bra!

Musik Projektet

John bloggar, för en gångs skull.. Har haft det lite fullt upp på senaste tiden, nu däremot har jag ont i nacken och ont i ryggen. Fördjävligt, blir att lägga sig på spikmatta snart.

Hur som helst, MUprojekt..
Alla grupper har valt 2 låtar som dom ska spela i lärkans fik, den 24 februari.
Jacks Grupp
The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down (Acousticz)
30 Seconds to Mars - The Kill (Bury Me)
Min Grupp
Mumford & Sons - Dust Bowl Dance
Skillet - The Last Night

Jag och Märta gaddade ihop oss och gick med på att vi skulle spela Dust Bowl Dance och på andra låten så får dom andra ta vad fan som helst, vi kan rocka loss på ägg eller mungiga. Vi fick iallafall spela Dust Bowl Dance, jag ska spela PIANO.. Det är jag lite nervös för faktiskt, blir intressant hursomhelst! Märta ska sjunga, Anton L på trummor. Så på Dust Bowl Dance finns det faktiskt en chans att det blir sjukligt bra!

Andra låten blev The Last Night... Som i min åsikt, är en dålig låt. Men däremot blev det inte mungiga, det blev bas.. Svårighetsgraden är väl däsamma. He..he..he.. Märta ska sjunga och återigen Anton på trummor!

Det blir säkert bra.

Hursomhelst, världens bästa facerape -
"sitter och trycker i mig 15 paket mums mums, fan va mätt jag börjar bli!"
14 personer gillar detta.

Dagens ord: Hursomhelst

nostalgi känsla i handen!

Fixat och packat ihop laptopen för att åka iväg till Sam snart, kollade snabbt runt på internet och såg världens snyggaste USB kontroller, för min usbkontroll är inte värst behaglig och denna vore underbar!
Ska kanske köpa en sådan och en som är nästan likadan fast ser istället ut som en Super Nintendo kontroll, som tur skickar sidan ut runt hela världen så får ta det med mina föräldrar! :D

Men nu ska jag klä på mig även om mina pjamas byxor är awesome så måste man! Vaknade även 10.45 idag så det är lite coolt!

Men nu är det för nördigt så vi får hoppas John skriver nåndag!  Ha det!

Cykel!

Hållt på och fixat ett jävligt snyggt tröjtryck som ni kan se, orginiall bilden på trycket är 4000x4000, men den får ni inte! :D

Jag är rätt stolt hur simpel och fin den blev ändå, ska fixa en till mig själv och se hur bra kvalitén och sånt är och om jag är nöjd, så får mina vänner som ville ha en beställa med mitt tryck och sin valda färg! :')


Detta är nog tidernas snyggaste t-shirt. Hands down.


Märkte eftersom jag fokusera mycket på det andra så glömde jag Y:et i Cykel, HAHAHAHA!

bästa systern någonsin!

Idag kom min syster hem från Göteborg och kom med en present, Flight of the Conchords - I Told you I was freaky vinyl skiva! :'DD

Det klassade henne som världens bästa syster, fick med skivan, poster, ackord bok och m.m!
Var väldigt häftigt och ska bli coolt att testa men vi har ingen lp spelare... Vi har massa vinyl skivor med The Beatles, Rolling Stones m.m men syster skulle inhandla nån gång så ska bli kul och höra på dom bästa låtarna på den bästa sortens musikspelare!

Jenny var dock inte med men andra sköna låtar var med!

Klicka på den här bilden för att få se det mesta man fick med! :D


the preservation of the martyr in me

Jag kan nog inte hålla mig värst borta från bloggen när jag praktiskt taget andas bloggen för jag alltid vill blogga. Låter lite fel men det är kul och skriva av sig, om ni undrar varför höger ögat ser konstigt ut så skiter jag faktiskt lite i det, för det är bara en bild som jag använder när jag tycker den gamla har använts för mycket!

John har glömt säga att vi har tidernas bästa schema, som sagt för det har vi också!

Vi har argumenterat och flera strider efter så kom vi fram till...

Pixelzmania är ett fult namn. Jag kom på det helt random för att komma någon vart och John säger alltid "Kom på något bara."


Så det blev Pixelzmania. Men det betyder att vi SKA ändra namn på bloggen.
Vi behöver idéer och hoppas John säger till innan vi byter nästa gång. Han stör sig mest på "Z"
i namnet.
Men nu får vi hoppas på att vi kommer på något eller om han gör, vi tar gärna tips om ni har så får  fråga runt på skolan och så vidare... Men nu får vi som sagt höras nästa gång! :D

Snart är det farväl... Vet inte när vi ändrar namn hur vi ska gö

med designen osv... Blir väl nytt allt!


Glad Pojke Här

Hej, John här! Idag har jag varit på skolan, jovars. Men exciting news för att efter skolan gick jag på stan.. Mina fynd på fyndhörnan var magnifika! Beatles vinyl och Creedence vinyl. Köpte självfallet båda två. Det gav mig rycket att plugga in vinylspelarn. Äntligen!

Nu sitter jag och rockar loss till, ptja just nu är det Proud Mary som spelas! Snart kommer Bad Moon Rising som är ledmotivet till hela min uppväxt.. Men nu Down on the Corner.

Finns ingenting härligare än musik i sin renaste form!



HD, jag vet.




upside down is the tower inside!

Idag har vi haft musik för första gången efter lovet och vi blev uppdelade i grupper, hamnde i en ganska okej grupp för vi har Sanna på sång och hon sjunger så himlans vackert!
Vi ska spela akustisk cover av Face Down av The Red Jumpsuit a...(skitsamma) och The Kill av 30! Seconds To Mars.
Funderar på om man kanske ska hjälpa till med sången men vågar nog inte för har tidernas värsta sätt att se på det, tänk om man får dålig kritik av sin sång och jag skulle aldrig kunna hantera det... Om någon säger att jag är kass på gitarr så håller jag gladligen med men ja.
Något som bara inte stämmer ibland! :D

Nu bloggade jag om musik, yey...

Eftersom jag varje gång bloggar om något "nördigt" som till exempel, spel,dator & osv... Så ingen gillar mina inlägg så lämnar ansvaret på John dom kommande dagarna och tänker bara säga att håller på och lär mig Stone Tower Temple på gitarr från Zelda, men det är nördigt så detta är slutet på inlägget, ha det bra mina kycklingarrr!



Och en sista sak så alla vet, jag ska nu fixa med min dator så slå igång era careboxar! :D

avslappnad!

Kom hem för ett tag från skolan och idag kommer bli en mys/tråkig/chilldag, sådana dagar älskar jag!
Sitta hemma göra absolut ingenting!
Ska nog fixa lite i rummet och koppla om Xboxet men det blir sen, ska kanske installera resten av mina program eller spela gitarr...
För John vore detta ett simpelt val men jag avvaktar, nu här är en pingvin och nu går jag!



Det här en fin upptäckt jag hittade idag när
vi såg en års krönika om Världen!

Det är grymt häftigt! :D
Men ingen har likadan fantasi så många såg det inte...

SOVBALANS

Skolan börjar imorgon.. Då brukar man ju försöka vända tillbaka på dygnet. Jag däremot gjorde det motsatta. Var och firade Jonas och Lisa igår, så det blev inte att sova inatt.. Så jag kom hem kring 12. Gick och la mig. Vakna 4.
Jag känner att jag kommer må strålande i morgon på skolan! Aja, som vilken dag som helst..

Lovet försvann rätt snabbt.. Men det gör ingenting, för vi går estet! Ser faktiskt fram emot att stiga upp halv 7 och hasa mig till skolan. Det är för att det är så jävla roligt och chill på estet!

Citerar Lisa
"Esteternas Nationalsång
"



Grattis Jonas & Lisa

Här är Jack & John samlad hos Märta på Jonas & Lisas födelsedagsfest, mys mys! Folk är här och
vi har det roligt, John är söt.
Men nu vet jag inte vad jag ska blogga om kommer förmodligen bilder imorgon eller nån dag! :D
Hejdå bloggen, gay. Men ha det bra!b
Jack är också söt. 


John och hans musik

Jag vet inte varför jag är så förälskad i musiken.. Men jag njuter alltid av att lyssna på musik.
Det finns dock många undantag! Men det finns någonting speciellt i vissa låtar som bara får mig att fastna.. Gitarrintrot i Babyshambles "Carry On Up The Morning".. Ukulelen och sången i Beiruts "Elephant Gun".. Trummorna och sången i Mumford & Sons "Dust Bowl Dance"
Små saker som får mig att känna glädje.

1. Vad lyssnar du på just nu? Ola Podrida - Run Off The Road
2. Nämn en låt som gör dig ledsen. Varje låt med Kanye West
3. Vilken är världens mest störiga låt? Varje låt med Kanye West
4. Favoritband/artist, of all time? Det går inte att säga..
5. Band/artist du nyligen upptäckt? The Tallest Man On Earth
6. Bästa kvinnliga röst? Vet inte, kan inte säga någon superartist direkt.. Så säger Anna Ternheim
7. Bästa manliga röst? Eddie Vedder eller Kristian Matsson
8. Vilken musikstil lyssnar du mest på? Rock, folk, indie, alternativt tyyyp.
9. Vad lyssnar du på när du vill bli glad? Sjukligt bra låtar.. Vad som helst med Mumford & Sons eller The Killers - Spaceman!
10. Vad lyssnar du på när du vill lugna ner dig? Lågt tempo, gitarr och sång. Som Patrick Park - Life Is A Song eller Moriarty - Jimmy
11. Senaste konserten? Sista stora vad nog John Fogerty, annars var det nog Path Of Salvation
12. Vem eller vilka lyssnar du på mest just nu? Mumford & Sons, Paolo Nutini och Biffy Clyro enligt spotify.
13. Mest hatade bandet/artisten? Hmm.. Bra fråga
14. Låt som får dig att tänka? Beirut - Elephant Gun, påminner mig om sommaren 2010..
15. Band du anser att resten av världen borde älska lika mycket som du..? Damn Seagulls, Tantric, Kilians och alla måste/kommer så småning om älska Mumford & Sons
16. Fräckaste musikvideon? Vet inte, kanske Offpring - The Kid's Arent Alright
17. Kan du spela någon instrument? Det skulle jag vilja påstå..
18. Har du någonsin deltagit i en moshpit? Nej :'(
19. Är du medlem i ett band? Cotton Candy Lawyers! Haha
20. Har du någonsin dejtat en musiker? Kan jag inte påstå
21. Önskar du att du var musiker? Jag tycker jag räknas som musiker..
22. Bästa tjejbandet? Sahara Hotnights!
23. Senaste låt du hörde på radio/cd etc. Mitt minne sviker mig..
24. Vad tycker du om klassisk musik? Beror på vad som menas med klassisk musik. Jag älskar Beatles. Men däremot vet jag inte om jag skulle sätta mig ner och lyssna på beethoven.
25. Vad tycker du om countrymusik? Kan vara riktigt bra men också riktigt jäkla dåligt.
26. Vad tycker du om death metal? Hör jag vad dom sjunger så är jag nöjd..
27. Senaste STORA bandet du såg live? John Fogerty
28. Lyssnar du på musik på främmande språk? Håller mig till Engelska och Svenska.
29. Om du var ett instrument, vad skulle du vara? Ett stränginstrument, en mandolin!
30. Lyssnar du på radio? Om jag måste..
31. Gillar du MTV? Nej, däremot MTVN HD äger! Spelar Rock Am Ring typ varje kväll :D
32. Har du träffat någon känd musiker? Nej :(
33. Vilken låt beskriver dina känslor just nu? Jonathan Coulton - I Feel Fantastic! :D
34. Låt(ar) som beskriver ditt liv? Gary Jules - Mad World var det förut.. Nu äre mer The Dandy Warhols - Bohemian Like You
35. Kan du namnet på alla bandmedlemmar du lyssnar på just nu? Dennis Lyxzén är den enda jag vet.. Ska byta låt! John Engelbert och Oskar Bonde.. Går inte att glömma sånna namn, John och Ossi! :D
36. Vilken känd musiker skulle du gifta dig med om du fick chansen? Lisa Miskovsky eller Marit Bergman
37. Favorit filmsoundtrack? Into The Wild.. Eddie Vedder ffs
38. Vad lyssnar dina föräldrar på? Creedence Clearwater Revival, Creedence och John Fogerty! :)
39. Vad lyssnar du på precis NU? Damn Seagulls - Once Upon A Time
40. Använder du bandtröjor? Nej.

heehehhee!

Ska snart börja fixa lite mer program på datorn men har fått vänta på min syster hela dagen för hon för över saker från sin dator till en extern hårddisk sen ska jag fixa lagligt Windows 7 på hennes laptop för med CSN kortet får man ju rabatt! :D

Sen uppgradera till Sony Vegas 10.0 Pro kanske... Det är nice som fan och börja med nya saker som kan göra redigeringen mycket bättre, det pirrar i fingrarna.
Vet inte om jag ska uppgradera eller testa först... Men det är inte värst står summa då men nu får det vara nog!

ADJÖ!







nyårsfilmen!



Laddat upp den sent men gör väll inget? :D

tråkigheten tillkallar!

1. Gjorde du något 2010 som du aldrig gjort förut? Det har man!


2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer du ha några nya för nästa år? Hade inga 2010, men mina 2011 är att börja göra mer videos och annorlunda sådana, försöka få sommarjobb på ett ställe och en sak jag inte vill säga öppet på bloggen. 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp, John fick trillingar! :'D


4. Dog någon som stod dig nära? Nej.


5. Vilka länder besökte du? Inga! Räknas Ikea?

6. Är det något du saknat 2010 som du vill ha i år? Final Fantasy Versus XIII & en annan sak.


7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas, och varför? Det kan jag nog inte säga för hade så många bra minnen och jobbiga från 2010. :C

8. Vad var din största framgång? Börja estet och få träffa min ögonsten John! ♥


9. Största misstaget? HAHAHA, ja. Inte blogg vänligt.


10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har inte varit värst sjuk men skadat mig för opererats 4 gånger på ett år! :D


11. Bästa köpet? Datorn & mer kommer jag inte på! :D


12. Vad spenderade du mest pengar på? Andra & mat.


13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja du! :D


14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010? With You, Elephant Gun, Melancholy, Fight the start & mer...!


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Nog mer glad och även ledsen. Så en mixad bladning! :)


16. Vad önskar du att du gjort mer? Filmat, varit ute och så vidare! :c


17. Vad önskar du att du gjort mindre? Förstört förhållande, mikra fil, skämma ut mig & försöka dansa!


18. Hur tillbringar du jul? With my family!


19. Hur många one night stands? 1 för det är jobbigt att stå och sova. :(


20. Favoritprogram på TV? Alldeles för många! :'D


21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av 2010? Kan jag inte säga. För vet inte! :)


22. Bästa boken du läste 2010? Serierna i tidningen!


23. Största musikaliska upptäckten? John Hallberg.


24. Något du önskade dig och fick? Ett väldigt bra år!


25. Något du önskade dig men inte fick? Ehm... Inte bloggvänligt! :)
(Inte sex eller något om ni tänker det... snuskbarn!)


26. Årets bästa film? Kan inte säga för hade många film upplevelser 2010! :'(


27. Vad gjorde du på din födelsedag ? Satt i mitt rum och önska att jag hade fått en födelsedagspresent!

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja du! Mycket! :D


29. Hur skulle du beskriva din stil i 2010? Emo hår, mixade kläder och ingen specefik klädstil. Ungefär som nu fast nu med bättre klädsmak!


30. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, skolan & sommarlovet!


31. Vilken kändis var du mest sugen på? Tron Guy.



32. Vilken politisk debatt engagerade dig mest? Piratpartiet!


33. Vem saknade du? Folk som försvunnit och gammal kärlek! :/


34. De bästa nya människorna du träffade? Denna lista kan bli lång, Lisa,John,Sam,Folk från klassen & m.m


35. En värdefull läxa du lärt dig i år? Att mikra fil luktar illa.


36. Citera en sångtext som summerar ditt 2010.

Kom inte på någon annan en denna men det är från en väldigt hårdlåt så rekommenderar inte att kolla in den om ni tycker John har väldigt bra musiksmak som han har men han tål inte sån här men...

"Oh how this sickens me! This wretched fools affair, i can't erase this from me.
And now it permeates, and every thought I feel. The anger writhes in my soul
No damn her, still I feel my stomach turn
Choke back hold my head high I'm strong."

Låten säger jag inte vad den heter, vill ni höra den får ni söka upp texten!

ger upp :/


Blev less så gör bara det enklaste sättet, tar alla filer på en extern hårddisk och nu väntar jag sen blir det att ta fram sina back up skivor osv... Jag är less. :/

Nu är detta sista inlägget från denna dator innan den blir totalt omfixad!

Nu ska jag gå från datorn för dett ta sin tid!

hjärtekrossande upptäckt.

Alltså blir fan bara less, min stationära är typ förstörd! :'(
Alla mina program har fula ikoner och när jag trycker på dom ba, "som den här genvägen hänvisar till har ändrats eller flyttats. Genvägen kommer inte längre fungera korrekt."
Och får valen att Åtgärda,Ta bort eller avbryta. Kollat på Program och funktion listan så är jätte många program samma sak, fast när man klickar där står det.
"Ett ful uppstod när (program) skulle avinstalleras. Programmet har kanske redan raderas. Vill du ta bort (program) från listan över program och funktioner?"

Blir bara less och fungerar inte heller med en systemåterställning, MyWinLocker fungerar inte heller och massa skit har kört sig. Blir rädd att få ta bort allt på datorn. :/
Och det faktum att jag själv brukar lätt kunna fixa problem med datorn så blir jag bara less och deppig nu av detta och försökt undvika det här men nu hände det.

Min första tanke är att det hände när jag avinstallerade ett program och så sega det och jag avbröt bara, sen så starta jag om och sen så var alla program förstörda, kan varit något annat men vad har jag ingen aning.

Ingen förstår denna smärta, ska gå och äta Chicken Nuggets nu men det hjälper inte... :'(












Update:
Även efter jag ätit och dragit en system återställning så uppkom samma problem vid start.

Till vänster har vi MyWinLocker som inte fungerar.
Till höger första bilden är det som förklarar att systemåterställningen failar. Den nedre är ett av programmen som inte fungerar.
Till vänster är en av flera varnings fönster man får om man försöka köra dessa program.
Till höger är msn som är förstört även, som ni kan se så är det ett sådant enkel varning som vore simpel att lösa.
Men när man trycker på sitt posetiva alternativ så får man detta fönster som aldrig slutar ladda.





Här bloggar vi stiligt!

Nu har John varit duktig idag och bloggat mycket på en dag så jag tänker vara lika bra och i alla fall göra ett inlägg... Men om vad vet jag inte... Så här en bild på ett träd!
Så låt oss prata lite om... träd.
Jag skulle kunna valt ett bättre ämne men det var något som slog mig i början, så nu kör vi!


Träden är gröna, fioler är blå, vilken färg är katten då?
Löven faller, på hösten & vår, Bewitched är på säsong 2.
Björken står, på morgondagens tår, ser ut på morbror Knuts håriga lår.
Biffen Lars äger en undulat, vet inte varför jag tog med detta tjat.
Jag heter Jack, John har snart blivit ganska bra på schack.
Han bloggar som få, han sniffar alltid på min tå.
Kärlek jag nu ger, till träden och mormor ler.
Dikten är nu slut, träden står kvar, min mamma har en finne som innehåller var.


Kredit till Lisa & Sam som hjälpte lite hära!
Nu, kyss från mig till John för hans bloggande! 

UFFE

Dom flesta som läsare känner nog till Jacks hundar, Morris och Mayo.. Det ända jag kan säga om min hund är att han heter Ulf.. Han väger 90+ kg. Han är det närmaste jag någonsin kommer komma till att få en björn som husdjur.

Han var väldigt söt som valp om jag får säga det själv..



Sen började han växa.. och han har som aldrig slutat....

Såg denna video och tänkte direkt på honom som valp.



BEADY EYE

Kände för att skriva lite om detta band bara!
Beady Eye!
Liam Gallagher (sång)
Gem Archer (gitarr)
Andy Bell (gitarr)
Chris Sharrock (trummor)

Anledningen varför jag ens bryr mig om hur det går för detta band är pågrund av deras sångare..
Liam Gallagher var sångaren i Oasis.
Oasis splittrades i oktober 2009 efter att Noel Gallagher som är Liams bror, lämnade bandet i slutet av augusti.

Jack hatar Oasis.. Finns inte mycket att säga om det, förutom att.. Han har fel
Min favorit låtar med Oasis är Live Forever, Morning Glory, Don't Look Back In Anger, Cigarettes & Alcohol och Rock N Roll Star!

Oasis hamnar på min top 10 lista bland världens bästa band.

Beady Eye hamnar troligtvis inte på den listan.. Men det är Liam Gallagher, så jag väljer att ge dom en chans..
Deras debut singel
"Bring The Light"


Ingen höjdare, kan inte säga att den är dålig.. Men texten är rätt dålig. Det svänger iallafall!
Bring The Light's B-SIDA
"Sons Of The Stage"

Som är mycket bättre än Bring The Light och eftersom det är en b-sida så säger det rätt mycket om självaste albumet, mina förväntningar steg när jag hörde denna.
Deras andra singel(?)
"Four Letter Words"


Denna var faktiskt jävligt bra, nu ser jag verkligen fram emot albumet som släpps 28 februari!
Dom kommer turnéra med Matt Jones på keyboard och Jeff Wootton på bas, vet inte om dom är med i bandet eller ej.
Inga spelningar i Sverige :(

MENMEN
Godnatt..



Barndoms nostalgi på natten


Suttit i några timmar och sett på en kanal som heter boomerang.. Det är i stort sätt Cartoon Networks 90 tal. Fått se Tom & Jerry, Jetssons, Flintstones, Scooby Doo, Top Cat och såklart Hjulben & Gråben!
Goda tider..
Men nu är klockan snart 4 och jag måste få mig lite sömn.
200-[Affection]
Det är 2011 nu och jag känner på mig att det kommer bli ett riktigt bra år.


facebook lek!

Testade göra ett litet facebook trick som fungerade jätte fint men märkte nyss att jag använder mycket min bild som jag har här och det ska jag sluta med, ska fixa en ny men den till höger kommer stanna länge för den får inläggen att se mycket finare ut, men nu ska jag vara social med Jesper som spelar Black Ops istället för Ocarina of Time, men puss!

John borde blogga.

John vägrar, jag får göra det! -.-


Så här är en bild på John från igår!

Sen bloggarN^

Här sen bloggar vi från John's sovrum när han sitter vänster om mig och spelar en melodi på

sin gitarr för han är sådan klant, men i alla fall, vi såg Terminator 1&2 och sen så tyckte vi det skulle va onödigt och se Terminator 3 så vi såg Pulp Ficition som var ett mästerverk!

Detta tycker jag John ska lära sig men han vill inte, han vill inte heller lära sig The Opened Way(SOTC) eller You'r Not Alone! (FFIX) ... Ge han bitchface!

Men nu får man ju fortsätta med att inte göra så mycket för jag mår alldeles för illa av all chips för att sova och att sova på golvet är inte värst tilltalande! 

TERMINATOR MARATON

 



Ikväll blir det TERMINATOR MARATON för Jack och John!

Du kan ju inte direkt kalla dig själv för en man om du inte har sett varenda lilla sekund av Terminator filmerna.. Det är nog det jag(John) skäms mest över i hela världen. Ingenting mäter sig riktigt upp till att inte ha sett en enda terminator film. Jag vet inte varför jag aldrig har gjort det, det har som aldrig blivit av helt enkelt..

Jack Sundström säger
Hej
Hej
Fil luktar illa om man har det i mikron i 45 sekunder
John Hallberg säger
Sherlock antecknar
Jack Sundström säger
Bra
För så du vet
om du råkar vilja mikra fil


Jétté

Jag bloggar från min iPhone för Lisa visa hur man gjorde, jättecoolt! Fast har inget och blogga om så, hejdå!

RSS 2.0