bloglovin bloglovin

Meänfestivaali

John bloggar från sitt sommarlov, någonting som både jag och Jack finner svårt att hinna med.. Däremot hittar jag inspirationen i samband med testning av nytt tält, vakna kl 08:00 genomsvettig.. Lärorikt i varjefall; Stäng endast myggnätet; Tänk på morgonsolen osv.

I helgen har jag och Lisa varit hos Märta i Tärendö! Vi fick träffa en massa stråwlande människor och vi hade det helfestligt. Vi åkte upp fredag morgon, anlände i Tärendö kring 12. Där framöver blev det släktträff, buffémat och sen kl 4 for vi till erkheikkibacken i Pajala för att vara med på Pajalas årliga festival, Meänfestivaali. Meän betyder Vår/Våran/Vårat/Vårt. Om man har släkt eller vänner ovanför typ Jokkmokk, så har man säkert hört talas om Meänkieli som dom talar i Norr, det betyder självfallet "Vårt Språk" Hursomhelst. Vi for till festivalen tidigt eftersom Märta skulle spela med en tjej som heter Linnea, dom skulle soundchecka kl 5. Dom var hur som helst sjukt grymma! Sen var det ett band som heter Violet Road som lirade, dom var grymma! 5 norskar, varav 4 bröder från nordligaste Norge, lirar lite folkrockaktigt, Mumford & Sons liknande musik. Här är en musikvideo med dom! Sen efter det var det Olle Nymans band The New Man. Svårlyssnad musik, extremt musikalisk. Dom släpper ett album snart, dock finns det inte en enda låt att länka till ännu.
Vidare till lördag, vi träffade Lisas släkting som vi skulle åka hem med, i en röd PV -57. Fett najs. Sen var det släktfika med Märtas släkt och vänner. Extremt trevligt, Märta packade inför P&L. Ahh, se Dylan osv......... -.- Men men, senare bar det av till festivalen igen. Lördag var det Pajala Tur&Retur, Jord(finsk reggae, ne men typ), Väärt, ett ryskfinskt balkangypsy music band och Jasmine Kara. Vi såg fram till Jasmine Kara, sen drog vi vid 12 båda dagarna. Vi for hem och spelade kubb med Tärendö ungdomarna. Sen sov vi. På söndag badade hälften av oss i Kalixälven. Avsked osv, sen sladda vi hemmåt me PVn.

Underlig måndag. För det första så såg jag och Lisa Scott Pilgrim vs The World på söndag kväll. Den äger. Men vi vaknade iallafall kl 3 på måndag. Då drog vi och lämnade igen filmen, tog en glass och satte oss någonstans och åt! Lasses musik stänger på fredag, så vi passade på att shoppa loss, säga adjö till Lasse osv... Surt som fan att dom stänger :/ Jag köpte plektrum och en telefonsladd(instrumentkabel, ser ut som en lång fjäder).. Lisa köpte capo och stämmare. Sen drog vi och kollade på nya skateparken i örnäset, fett najs. Någon unge åt mossa från rost-pipen(?), ja, gamla avkapade ubåten eller vafan det är. Men ojojoj händelserikmåndag.. Facebook citat; konstig måndag; skatepark musikbutik thaimat street art rondell under broarna upp i kranarna takhak softmys knashas.. nysfnys hick hick
Det summerar väl dagen rätt kasst. Men hade iallafall extremt roligt, 7 på tisdag morgon, vaknade halv 1. Drog till storheden, köpte tält, såg Rango igår, den var bra, somna 2-3, vakna 8, bloggar.

Mycket text, inte bilder, jag är iallafall nöjd. MVH John

glömde bort bloggen! ;D

Oj då!
Hade helt glömt bort att man måste uppdatera här då och då även om man gör saker!
I veckan har jag väl inte gjort så mycket, glidit runt, umgås,sovit, rört på mig och datorn!
Sitter nu och argumenterar med Alex, vi skulle varit på ABF i alla fall runt 13.30-40 tiden men nu i sista minuten frågar han om 150kr till nycklarna... Så kom han på det nu för han tydligen låg och sov innan, om jag går upp 11 och han skulle upp 12 borde han tänkt på det tidigare...
Det är Alex det! *Looney Toon outro*

Nu ska jag i alla fall packa in laptopen för lokalen och göra mig färdig, adjö!

VARA SJUK SUGER!!1!

Blivit värre, fuck förkyldning!

Tänkte uppdatera innan jag börjar spela igen eller typ gör nå annat.

Idag så hade jag tänkt ha roligt, vara ute med folk, kanske bada eller så, men så märker man när man vaknar, att man mår skit, senare så blir man värre och denna förkyldning släpper fan inte. Värsta är att jag åkte ut ändå, var med dom typ en timma och så sa Jessica "Är man förkyld i början utav sommaren så är man det resten utav sommaren, smått i alla fall..." FFFUUU!

Så har man mest troligt rep nästa vecka och så, det är fan inte kul. Jag vill bli frisk snart, blev att vara inne då och bitcha mer, blev inte bra när jag gick ut heller precis, spelat lite, Alice Madness Returns kom ut i Sverige idag i alla fall så spelat det lite men min dator är lite dålig just nu så måste fixa den men tills dess så kan jag köra i 720p med 30fps. Fungerar väl, är inte nå WOW grafik ändå i Alice!

I alla fall. John har smsat mig om att han skulle se nya X-Men idag. Den var säkert ok, inte mycket för X-Men filmerna, han får väl skriva ett inlägg om det om han känner för det, nu, kanske ett till spel relaterat inlägg denna vecka annars så... Förlåt för kommande spel inlägg, dom suger, jag vet.


Portal!

TÄPPT OCH SPÄCKT!
Inte gjort så mycket idag, tog det lugnt, sov till 12-1 tror jag eller mer, sen så börja jag lira lite Portal och en sak jag vill tillägga...

Jag älskar Portal ending låtarna.





I alla fall, gjorde en bild för matcha inlägget lite lätt. För att visa hur en portal i Portal fungerar!
Nu tänkte jag inte göra mycket, imorgon ska man vara med lite folk men när vet jag inte, upp klockan 10 för ta ut hundarna så jag inte sover bort dagarna, vi hörs!

Jobbar andra perioden, wuuuut!

Alla jobbar tiep om man blir phett uttråkad...
Igår så chillade jag, såg Paul med systern min och den var väl rätt okej.
Påminde mig mycket om deras tidigare verk och typ samma sorts skämt som upprepas, alltid lika roligt!

I alla fall, eftersom det är lov och jag är sjuk och seg så måste man spendera tiden på något sätt.
Snart ska jag ut, imorgon ska jag kanske va med Jesper eller så, på Torsdag ska jag va med massa folk, Fredag ska jag Lana Sims med Lisa och Sam typ, Lördag... I dunno. Söndag, va med folket igen!
Men jag behöver nå spel och spela så jag har "inhandlat"...

På det inte så snälla sättet...
Och Malin, min andra syster,har gett mig ett usb minne med massa Dr. Who avsnitt så ska försöka börja se det också så jag har något att göra! Nu ska jag iväg, adjö!!1!

PAUL

Sommarlovet är här!
Det var väl trevligt, sova lite längre
på morgonen och så vidare..
Jag är sjukt rastlös på sommaren. Känns rätt trist med sommarlov just idag, men det är bara för att jag inte hinner göra någonting idag.. Imorgon är det en helt annan femma! Jag ska stiga upp typ halv 9, cykla till skurholmen och skrapa färg på huset för en slant! Gör väl det hela dagen imorgon... Får ta och hitta på en hobby. Ska nog bege mig ut till stugan i Bälinge och fiska när jag får tid.
Lisa jobbar den här veckan och nästa.. 07:00 till 16:00. Så det är under den tidsperioden dom här två veckorna jag kommer vara lite smått rastlös.

Igår såg vi en film som heter Paul. Sjukt bra film! Grymt rolig, ett måste för alla som gillar Shaun of the Dead, Hot Fuzz eller Sci-Fi Komedi. Väldigt lättsam film som man njuter av, varje sekund.

I helgen har jag och Lisa varit i Mörön i hennes stuga.. Så himla skönt har det varit! Slippa höra studenter kräkas på gatan utanför lägenheten. Det har varit 30 grader i skuggan där hela helgen och sjukt varmt i vattnet! Riktigt behagligt, förutom lite mygg då.

I morse köpte jag lagligt det nya avsnittet av Game Of Thrones på internet. Bästa serien någonsin kanske? Ptja, finns serier jag gillar mer än den.. Men den är sjukligt bra!

I eftermiddag ska jag; laga mat åt Lisa, spela fotbollsmatch på hälsans hus kl 19:00
(KOM OCH HEJA PÅ KULTURGYMNASIETS KORPENLAG), se Game Of Thrones och dega fram till sömn!

Gott sommarlov på er MVH John!

SOMMAR, wuuut!

Nytt och fräscht!

I Fredags hade vi 52+, Lördags 30+ & idag... Lagomt kallt/varmt.
Har varit i Adams stuga från Fredagen till Lördagen och spenderade min Lördagkväll... sovandes från klockan 7-8 till 05.24 på morgonen, jävligt att vakna så tidigt och varit vaken sedan dess.

Mina ögon gör ont.

Men vid 9-10 tiden fick jag ett ryck och började jobba med designen, hårt arbete senare så blev jag klar!

Inte nå super stor skillnad design mässigt men blev riktigt nöjd och tyckte headern var jätte fin!
Alla foton i headern är tagna utav mig, blivit rätt okej på att fotografera sen sist, älskar min NEX-5 med hela mitt hjärta och skiter fullständigt i om den inte är lika stor som en vanlig systemkamera, därför jag köpte den och har kraften som en DSLR så!

Till veckan ska jag försöka övertala Mamma och fixa i friggebodan, tillsdess, ta det lugnt, ta in sommaren och lev livet!

(Bilder från Adams stuga kommer ut på flickr snart!)

E3!

Var lite misstänkt när jag sa att Sony har lätt tagit hem årets E3, men Nintendo vinner... Igen.
Bra jobbat! (Mest för nya konsollen, OoT 3D, kommande titlar osv...)


VLOGING THIS! 2, MÅNDAG


Vloging This! 2, "preview" elr vad man vill kalla det!

Sony Nex-5 - Juni

Tack till Ida för lite extra kamera jobb när jag lekte med Morris och spelade fotboll med han!

 


Vloging This! 2 kommer...


På sista tiden har en hel del hänt för det bättre och för det sämre...
Känner av avtrycket jag lämnade och allt var ens egna fel, jag trodde det skulle bli bättre,
men nu vet jag inte varför.
Jag saknar idealet, tillfällerna, närheten, nu går man och väntar på att något ska hända...
Dom små sakerna hjälper, men senare så känns ovärt.
Det fanns något där jag inte såg, nu är man blind utav tanken. "...ingen duger för dig..."


Klicka på vovvarna för några foton jag fotade när jag var
med några folk på fotbollsplan och hade det trevligt!


Då fick jag även testa Samuel's longboard och hittade en ny kärlek direkt, ska köpa en när jag får sommarjobbs pengarna, har ändå inget/någon att spendera det på så! :D
Ska när som helst försöka bege mig iväg till Karin för där skulle några folk vara och antar vi ska göra något,
om dom säger att vi ska se film så orkar jag inte verkligen inte för det kan ibland bli tråkigt,
i stora grupper och om man ser en film som inte är så bra.
Och det kanske lagt sig lite utomhus så blir nog bra! :D
Men nu ska jag göra några sista små saker innan jag drar iväg, headset, check, telefon,check, nu hörs vi,
btw... Det kommer komma...

Långvariga läsare kommer nog minnas detta från min gamla blogg...

RSS 2.0